5 veckor och förslag på namn

Idag var det dags för veckans besök hos valparna. Hon är så underbar mitt lilla Humleblomster och mitt hjärta smälter när jag ser henne. Det börjar ju bli dags att besluta kring namnet på min tjej och jag har aldrig velat så mycket kring namnet som jag gör till denna hund. De namn som fortfarande finns i mina funderingar är:

Äzzi
Yaya
Zoya
Arwen
Saga
Bella
Vilda
Zombie
Humla

De som är feta är väl dem jag främst väljer mellan men det känns stört omöjligt att bestämma sig :) . Ska jag gå på ett ”sötare” namn eller något ”tuffare”? Zombie har varit i ledningen länge men jag vet inte om det är för tufft namn och kanske för pojkigt? Jag ska fortsätta fundera men till nästa vecka ska jag ha bestämt mig :)

Så här söta är valparna när de är 5 veckor :)

9 Comments

 1. Anna Karlsson juli 2, 2012 8:41 e m  Svara

  Yaya är jättefint! Söta valpar, speciellt din!

 2. Nathalie och Ayax juli 2, 2012 9:23 e m  Svara

  Jag röstar också på Yaya, det blir bra på agilitybanan också! ;) Ofantligt söta bilder!!! :) Valpar är ju bara så grymt söta! :)

 3. Elin juli 2, 2012 9:33 e m  Svara

  Inte Yaya, det låter ju alldeles för likt Java tycker jag!
  Zombie har jag tyckt om ända sedan du nämnde det, men nu är jag lite osäker på om det passar den där snuttan… Hm. Jag förstår att du inte har det lätt med besluten! :D
  Hur är hon som personlighet? Jag har en kompis som har en helt galen hund – den heter Spexa! Det kanske kan vara nån inspiration?

 4. Lisa juli 2, 2012 10:16 e m  Svara

  Håller på zombie. Mest för att jag tycker att det är mest ”du” över det namnet eller vad man ska säga. Vem har sagt att en zombie inte kan vara zuperzöt hehe? Nåja det viktigaste är att du hittar nåt som du tror att du kommer trivas med! Kram från lisa

 5. Anna med flock juli 3, 2012 1:59 e m  Svara

  Bedårande söta! Inte lätt med namn… det ska både kännas bra och vara lätt att säga…

  Jag ses gärna för en promenad ngn dag om du har tid, vad alldeles för länge sen vi sågs nu :) Kram!

 6. Jenny juli 4, 2012 10:05 f m  Svara

  Jag som tycker Humla var fint :) Funderar själv på Lilja (från stamtavlenamnet)
  Kul med mer bilder! Är så roligt att få se dom med jämna mellanrum! :)

 7. Johanna juli 4, 2012 12:08 e m  Svara

  Humla eller Zombie tycker jag :) .

 8. Åsa o toktassarna juli 12, 2012 7:17 e m  Svara

  Kaias mamma heter Yaya :) Först hade vi tänkt döpa vår valp till Maya, men hon såg inte ut som nån Maya… Så då kom vi på Kaj/y/ia istället. Men Kaya går inte för det är slang för mariujana. Då blev det Kaia med I istället :D

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *