Agility

Idag tog jag och Johanna en trevlig promenad borta vid LBK. Efter promenaden körde vi lite agility och jag körde enbart tunnlar. Det gick faktiskt riktigt bra och vid flera tillfällen behövde jag inte följa med honom fram till tunnelingången. Johanna filmade lite men det var i slutet av träningen så han var rätt trött och hade inte alls lika bra fart som han hade i början. Jag lägger även ut en film på när vi körde veckans bana för ca 3 veckor sedan. Det är nästan plågsamt att se hur långsamt det går och hur mycket han skäller. Alla skall gör ju att han ödslar massor med energi och ork. Jag vet ju själv hur trött och andfådd jag blir av att springa och ropa på honom den stor skillnaden är att jag måste peppa honom, han behöver inte skrika på mig :D

1 comment

  1. Karin juni 30, 2012 4:50 f m  Svara

    Hejja! Mycket bättre fart och flyt! Plus att ni ser ut att ha roligare och ett bättre teamwork! :)

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *