Jobb och åter jobb

Just nu är det mest jobb som gäller för min del. Den här veckan kommer jag vara på jobbet sex av sju dagar :) det är tur att jag har världens bästa jobb och kollegor som gör att det alltid är kul att gå till jobbet. Jag kommer jobba som en gnu i fyra veckor till sen har jag ledigt en stund med valpen och sen jobbar jag augusti ut. Jag längtar tills jag har ett riktigt jobb efter utbildningen och kan få semester som vanligt folk ;)

Uppsatsen är klar och inlämnad. Det finns inte ord att beskriva lättnaden över att den är klar och att jag förhoppningsvis aldrig mer behöver se den ;) . Johanna kom hem från Turkiet idag, JIPPI, så nu är Java inte kvar hos oss längre. I vanliga fall brukar jag sakna henne men den här gången har det varit så skönt att gå från fyra till tre hundar att saknaden inte varit så stor ;) . Det har varit en pärs att ha alla i koppel och irritationen har vissa promenader varit på bristningsgränsen. Underbart har varit hur fin hänsyn alla som bor i vårt kvarter visat när jag kommit gående med en drös hundar och koppel som mer ser ut som ett garnnystan. Jag är väldigt stolt att jag lyckats styra upp hundmöten och att ha alla lösa utan några större problem :) . Jag känner mig redo för ett liv som trehundsägare i alla fall.

Förstå att om mindre än fyra veckor är hon här, min finaste lilla tjej. Jag är dock väldigt kluven kring namnet. Jag har många olika förslag och jag tycker jag växlar mellan vad jag tycker känns bäst från dag till dag, men det får bli ett annat blogginlägg en annan dag för nu måste jag sova :) .

1 comment

  1. Karin juni 29, 2012 9:09 f m  Svara

    Snart har du VALP! fatta vad coolt!!

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *