Valparna 4 veckor

De har blivit så himla stora sen förra veckan. De växer så det knakar. Som vanligt är det ljuvligt att träffa de små valparna och tiden bara springer iväg när jag är där. Idag tog jag bilder på alla valparna utomhus för att få bättre ljus. Jag är också redo att berätta för alla vilken av skönheterna som är min. Det är lilla Humleblomster (red merle tiken) som kommer flytta hem till oss om bara fyra korta veckor. Handpenningen är betald så nu är det helt klart att denna finaste lilla tjej är vår blivande familjemedlem. Hon är fortfarande minst av de tre valparna men är snart ifatt dem viktmässigt. Jag tycker hon ser superpluttig ut på bilderna men känns inte lika liten i verkligheten. Hon är så härlig och det ska bli så kul att se hennes personlighet växa fram. Fan vad jag längtar!!!!

Nu blir det MASSOR med bilder. Jag hade svårt att rensa så jag valde att ta med alla jag tyckte om :D

 

7 Comments

 1. Knisprar juni 26, 2012 8:45 e m  Svara

  Så söt så söt
  och så har du fått över 10000 besökare :)
  Grattis

 2. Josefin juni 26, 2012 10:14 e m  Svara

  Underbart roligt Sara!!! Gud vad roligt ni kommer att få det tillsammans!

 3. Jenny juni 27, 2012 1:02 e m  Svara

  Åhh bilder! Dom är så söta! Snart ska jag också ta med neråt för att hälsa på min lilla! :D

 4. Sandra juni 28, 2012 2:48 e m  Svara

  Gud va goa! :-) Förstår att du längtar en månad framåt :D

 5. Jenny och Sigge juni 29, 2012 9:21 e m  Svara

  Underbart Sara!

 6. Guntur juli 22, 2014 9:07 f m  Svara

  Ve4ldigt fin blogg du har, hit kommer jag tbiallka. Fantastiska bilder pe5 farligt sf6ta valpar Fe5r man fre5ga vad du har ff6r objektiv? Lycka till med valpisen!

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *