Fullt hus

Det är faktiskt inte lika jobbigt som jag trodde att ha fyra hundar här hemma. Speciellt inte nu när det har gått en dag och Java har kommit tillrätta och blivit sitt vanliga trevliga jag. Första dagen var hon på gränsen till otrevlig. Hon ville inte ha något med mig att göra och ville absolut inte lyssna på promenaderna. Inkallningen var dålig och hon gick gräsligt dåligt i koppel. Idag är hon som hon ska, lyhörd och jättemysig. Hon vill ha all uppmärksamhet men det vill också Charlie så då lägger Java i sin högsta växel och bjuder på de absolut sötaste sakerna hon kan. Inte mig emot säger jag ;) . Charlie har verkligen fått en speciell plats i både Magnus och mitt hjärta. Han är otroligt söt och charmig. Han har legat och delat kudde med Magnus hela natten och inte rört sig det minsta. Han har dessutom hittat en bra plats i soffan som bilden nedan fint illustrerar. Ibland är det bra att vara liten :D

På kvällen var jag iväg med Ozzy och Java på veckansbana. Det var väl blandade resultat. Med Ozzy gick det riktigt bra tyckte jag förutom tunnlarna…måste verkligen träna dem separat för han vill inte gå in :( . Banan vi körde idag var en riktigt klurig klass II bana. Men Ozzy går det ju inte så fort så då hann jag med allt och vi fick ett riktigt bra flyt men med Java är det en annan visa. Det går i ett sånt extremt snabbt tempo och jag är inte van. När det dessutom är lite svårare än vad Java kan blir det för många missförstånd. Första varvet blev jag totalt utskälld och det förtjänade jag verkligen för jag var minst sagt otydlig. Andra varvet var jag mer samlad och vi fick en riktigt bra slalomingång och ett bra slalom. Jag valde sen att bryta ner bana och köra svårigheterna separat och tillslut lyckades vi sätta det med hjälp av bra träningskompisar med bra tips :) . Det var väldigt kul och jag fick en bild av hur livet kommer vara sen när jag har en egen aussie och det kommer bli underbart!

Två trötta hundar efter agilityträning <3

1 comment

  1. Johanna juni 24, 2012 8:26 f m  Svara

    Vad härligt att det går bra trots en jobbig första dag :) . Vad roligt att läsa om veckans bana! Jag hoppas det blev filmat! Massa kramar

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *