Valparna tre veckor

Underbaraste, finaste, sötaste valparna! Jag är så himla lycklig! Idag hälsade vi på valparna och även om de mest låg och sov var de supergoa och alldeles underbara. Magnus var med och träffade valparna för första gången och även han tyckte såklart de var jättesöta. Jag vet inte vad jag ska skriva förutom att jag längtar något så innerligt och de kommande 5 veckorna kan inte gå fort nog. Nu startar nedräkningen till nästa besök. Jag vet egentligen vilken av dessa tre skönheter som är min men jag vet inte om jag får berätta det än, men det är fritt fram att gissa vilken ni tror det är som ska få bo hos oss :D . Min kamera är jättebra ute men inne är det inte mycket att hänga i julgrannen, jag har gjorde det bästa jag kunde men kompromissen blev ett för högt ISO tal och då blir bilderna gryniga. Som tur är blir valparna söta på bilderna ändå :)

Fätorpet’s Humleblomster

Fätorpet’s Humleblomster

Fätorpet´s Liljekonvalj

Fätorpet´s Liljekonvalj

Fätorpet’s Förgätmigej

Fätorpet’s Förgätmigej

Fätorpet’s Förgätmigej

4 Comments

 1. Jenny juni 19, 2012 9:51 e m  Svara

  Kul med lite bilder på dom små! Gud så söta dom är! :D

 2. Nina juni 20, 2012 6:30 f m  Svara

  Jättefina bilder blev det! Jag hoppas att det inte gör nåt att jag ”lånar” dom ;)
  Kram

 3. Anna med flock juni 20, 2012 9:40 f m  Svara

  Åh vilka söta små knyten :)

  Förstår att du längtar! Ser fram emot att få träffa dig och nytillskottet sen!

 4. Ann juni 22, 2012 9:12 f m  Svara

  Så fina de är! Lilla humleblomster är min favorit!!
  Vilken lycka!!

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *