Malmö

Nu är vi hemma igen efter en mycket trevlig helg i Malmö. Resan dit gick kanon trots att jag tror att det är första gången Ozzy är på en tågstation. På tåget låg han ner och sov så gott som hela resan. Jag hade visserligen lite otur med att personen jag satt bredvid var alkoholiserad och fullkomligen stank gammal fylla och ville inget hellre än att klappa på Ozzy och prata med mig. Han var helt harmlös så klart och rätt trevlig men jag blir så åksjuk så hans stank gjorde det inte lätter för mig. På vägen hem satt jag helt själv vilket var desto bättre :) .

Malmö hundmässigt var lite som en chock för mig. Jag vill förklara det som anarki. Hundar går lösa som ägarna inte har det mista koll på. De har en väldigt fascinerade hundpark helt utan staket som ligger vid vattnet. Jättebra idé men en stor del av folket som var där verkade inte ha någon koll på sina hundar. Det kom fram flera hundar till Ozzy då det inte fanns en ägare i sikte. Ozzy skrämde iväg de flesta men några valde han att hälsa på och då fick han det. Jag är ju inte mycket för hundparker egentligen men det var ändå spännande att se och det var väldigt fint där vid havet.

Det finns väldigt mycket hundar i Malmö så vi har haft fler hundmöten den här helgen än vad vi haft de senaste månaderna hemma men de flesta har gått kanon så jag kan inte klaga på det. Det han har imponerat mest på mig med är passiviteten. Har jag stannat har han lagt sig ner och somnat. När vi träffat folk har han charmat dem och sen gått och lagt sig och somnat :D . Han har varit jättelätt att ha med och har även klarat att vara själv hemma hos Linn.

Det var ju en rätt kort resa men Linn och jag hann med att promenera en hel del :) , äta på hennes favorit restaurang, Linn sprang Malmö-milen (mycket imponerande då hon sprang den på ca 1 timmer :) ), jag fick träffa flera av hennes kompisar och sen hann vi så klart bara ta det lugnt också och prata :) . Allt som allt väldigt trevligt och nu ska det inte  dröja några 2 år innan jag åker och hälsar på henne igen. Dock har hon planer på att åka och jobba utomlands ett tag så vem vet jag kanske måste åka och hälsa på henne i något exotiskt land istället ;) .

Några mobilbilder från helgen :)

Ikaros fick stanna hemma denna gång men det har inte gått någon nöd på honom. Han fick ensam tid med Magnus brorsöner och på bilden nedan är det John som är ute och går med honom. Väldigt sött :D

Imorgon åker Magnus och jag till Nina och hälsar på vår lilla tjeja!! Fasen vad jag längtar!!! Om 5 veckor hämtar jag hem henne :D

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *