Första mötet med valparna

Idag bar det iväg för att träffa valparna för första gången. Jösses vilka sötisar. Än så länge ser de visserligen ut mer som hamstrar än hundar :) . Det var i alla fall väldigt kul att se dem och spekulera kring hur de kan tänkas se ut när de växer till sig lite. Det var svårt att slita sig från valplådan men tillslut var vi tvungna att åka hem. Nu dröjer det tills de är 3 veckor innan jag får träffa dem igen. Tiden kan gärna få springa på tills dess :D . Tack Nina för att vi fick komma och hälsa på! Tog bilder men flera blev alldeles för gryniga men Johanna lyckades desto bättre :) .

7 Comments

 1. Karin maj 31, 2012 8:58 e m  Svara

  OJ vad små de är! men söta!

 2. Moa maj 31, 2012 9:12 e m  Svara

  Naaaaaaaaaaaaaw! Så himla gülliga!

 3. Christine & Zelda juni 3, 2012 7:07 e m  Svara

  Åhh va du måste läääängta ihjäl dig! :D Själv blir man ju saligt sugen på en!! Så himmla fina!

 4. Annelie Karlsson juni 5, 2012 9:54 e m  Svara

  Gud vad söta!!! Blir sà sugen pà att skaffa en hund àter igen. Barnen skulle älska det men min sambo är tyvärr inte lika positiv till det. Men när man ser dessa smà sötnosarna sà saknar man att vara hundägare. Förstàr att du längtar :)

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *