Nu är dom här!

Klockan 00:10 fick jag ett sms som sa att första valpen var född. Det var omöjligt att sova efter det utan natten spenderades med att hålla koll på facebook efter uppdateringar. Det gick fort mellan valp ett och två men till nummer tre och fyra tog det tid. Jag hann så klart bli jätteorolig och hann måla upp massa skräckscenarion men lyckligtvis gick allt bra. Det blev sammanlagt fyra stycken valpar, alla tikar. Det blev tre blue merle och en red merle så bara spräckliga söta små saker :D . Det känns fantastiskt och samtidigt overkligt. Jag har väntat så länge och nu är dom här! På torsdag åker vi dit för att fota valparna åt Nina så det blir mitt första möte med valparna. Nu ska vi bara vänta och se vilken av dessa sötsaker som faktiskt är min valp men det är många veckor kvar innan jag vet det :) .

Eftersom valparna kom så lyckades jag glömma allt annat som finns i mitt liv vilket ledde till att de ringde från jobbet idag på morgonen och undrade vart jag var…gud vad pinsamt men de förstod att jag var lite tankspridd men tanke på omständigheterna. Så idag fick jag börja dagen med att stressa upp och ut med hundarna och sen snabbt iväg på jobbmöte.

 

6 Comments

  1. Nina maj 29, 2012 2:39 e m  Svara

    Det är klart att man fokuserar på det väsentliga och glömmer banala saker som arbete ;)

  2. Anna Karlsson maj 29, 2012 2:40 e m  Svara

    Jag är också jätteglad för din skull!

  3. Anna med flock maj 29, 2012 7:25 e m  Svara

    Härligt att valpisarna kommit nu!, och att det var en hel hög tikar :) Är så glad för din skull, ska bli jätteroligt att få följa vem det än blir som hittar hem till dig :)

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *