Nu är det på gång!

När klockan ringde i morse hade jag fått ett sms från Nina som sa att hon trodde det kunde vara på gång nu. Dagen kommer spenderas med att otåligt vänta på mer besked. Förhoppningsvis har valparna kommit till världen innan dagen är slut :D . Det är så himla spännande och jag kan knappt fatta det är på gång nu :D

Om jag bara sitter hemma idag kommer tiden snigla sig fram, därför ska jag och Johanna åka och bada och sen handla lite grejer till hundarna :) . Ikväll är det medlemsmöte på LHU så jag hoppas dagen går fort. Det har ju inte blivit så mycket bloggande på sistone men nu kommer det bli bättre för idag är uppsatsen officiellt inlämnad. Det känns fantastiskt skönt att kunna lämna den bakom oss för en stund. Nu vänta opponering och att försvara vår egen uppsats. Om två veckor ska allt vara helt klart och sommaren kan få börja på riktigt :D .

3 Comments

  1. Disa maj 28, 2012 10:48 f m  Svara

    Åh, vad spännande! Hoppas allt går bra!!

  2. Sandra maj 29, 2012 5:42 f m  Svara

    Gud va roligt, hoppas du fick ett meddelande om ”valpankomsten” igårkväll :-)

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *