Nästan klart!

Vad vi har jobbat idag. vet inte hur många timmar vi suttit men nu är vi klara. Tyvärr hann vi inte kolla referenserna och fixa med dem utan får göra det imorgon :( . Allt annat hann vi och nu är den ivägskickad till vår handledare för bedömning. Imorgon ska vi dit på vår sista handledning och jag hoppas verkligen att hon inte sågar den utan att hon tycker vi har gjort det bra :) . Det ska bli så himla skönt att lämna uppsatsen bakom mig och få mitt liv tillbaka.

Idag har jag varit ute och joggat alldeles själv. Det kändes riktigt bra och med bra musik i öronen går det väldigt mycket snabbare än utan, eller så bara känns det så :) . Dock fick jag skoskav av mina joggingskor då det är nåt hårt som skär in i hälen :( . Funderar på om jag ska köpa nya och faktiskt lägga lite pengar på ett riktigt bra par men först tror jag att jag får bevisa att jag kan hålla igång springandet annars känns det som onödiga pengar.

Ozzy är så otroligt värmekänslig så dagens promenad spenderar han med att försöka gå i allas skuggor. Han är väldigt söt men det är också lite hjärtkärande. Johanna var snäll mot honom och lät honom åka lite taxi på henne en stund :D

En nöjd Ozzy! :D

 

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *