Tjockis Movi

På onsdag åker jag och Johanna till Nina för att träffa Movi som enligt ryktet är riktigt tjock nu. Hoppas det betyder att det är massor med mysiga valpar i magen. Det är så himla spännande nu och inom en vecka kan valparna vara här. Det ska bli kul att träffa Movi när valparna är kvar i magen. Jag tror faktiskt inte jag träffat en tik som varit riktigt på tjocken :D . Jag ska passa på att ta lite bilder på mamma Movi för jag tror det kan vara kul att ha i framtiden. Det känns som ett jättefint privilegiera att få vara med så här från början plus att jag bor nära så att man kan åka och hälsa på utan att det blir en stor utgift. Ååååååh det är så spännande!!!! Det är nog bra att jag har uppsatsen just nu så att jag inte helt svävar iväg i valptankar :D . Imorgon ska uppsatsen in för en bedömning. Sen kommer vi sitta två dagar med ändringar och sen ska det slutgiltiga in. Även det känns spännande och även om vi inte ligger så bra i fas som jag skulle vilja så känns det ändå som vi kommer hinna.

Nu ska jag unna mig en ledig kväll i soffan. Känner mig minst sagt mör efter att ha jobbat en 40 timmars vecka plus att jag suttit ungefär lika många timmar med uppsatsen :D

1 comment

  1. Karin maj 22, 2012 10:19 f m  Svara

    Spännande! Nu är det nära!!

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *