Framsteg

Igår var det banträningskurs. Jag fick köra både med Ozzy och Java då Johanna mådde väldigt dåligt. Det är verkligen som natt och dag. Båda är superkul att köra med men med Java ställs det lite högra krav på mig att jag faktiskt planerar. Det finns inget utrymme för att ta det som det kommer. Jag är nöjd med hur det gick med båda hundarna och framförallt hade vi riktigt skoj. Idag följde jag med Johanna ner till klubben för ytterligare lite agility. Johanna fick chansen att köra gårdagens bana och jag tränade slalom med Ozzy. Det börjar lossna! Mot slutet av slalomet kan han få upp riktigt bra fart nu mera. Idag fick jag Johanna att filma så att alla kan få se vilka framsteg vi har gjort. Det lönar sig bevisligen att inte ge upp och att ligga i :D .

Uppsatsskrivandet börjar närma sig sitt slut. Efter att ha fått fantastisk feedback senaste handledningen så känner vi oss väldigt lugna och har hittat drivet att få det här färdigt. Vi fick den ultimata komplimangen av vår handledare nämligen att hon vill använda vår uppsats och vårt material för att eventuellt försöka få en artikel publicerad i socionomtidningen och att vi då ska få stå med som medförfattare. Sjukt häftig! Både jag och Magnus var egentligen helt säkra på att uppsatsen skulle innebära slutet för oss då vi var säkra på att vi inte skulle klara det. Nu är vi ju inte klara än och det är ju inte vår handledare som sätter betyg men det bådar iallafall gott :)

3 Comments

  1. Nathalie och Ayax maj 18, 2012 8:06 f m  Svara

    Vilket fint slalom Ozzy börjar få! :) jättebra jobbat! :) )

    Och vad roligt att det går framåt med uppsatsen! Sitter ju lite själv i samma sits och oroar mig om det är tillräckligt bra… Men nu är det nääääära :D När är eran inlämning?

  2. Anna med flock maj 19, 2012 8:49 f m  Svara

    Hejja vad ni är duktiga :)

    Härligt med uppsatsen!, hoppas det flyter på bra ända tills ni är färdiga… det är mycket jobb men skönt när det är klart :)

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *