Att våga

Jag tycker om att hjälpa till och att ställa upp, speciellt för sånt där man får chansen att hjälpa människor som har det svårt eller för att göra nåt bra för samhället. Jag är ju trots allt blivande socionom :D . Så när jag blev tillfrågad om jag kunde hjälpa till genom att ta med min hund till klubben så att ett antal barn kunde få träffa hundar och träna lite var det klart jag sa ja. Jag vill ju jobba med barn och ungdomar så allt jag kan göra (om det så är inom mitt arbete eller privat) gör jag mer än gärna :) . Jag tog med mig Ozzy till klubben men jag var inte helt säker på att det skulle funka. Dels för att han skäller och några av barnen var ju rätt hundrädda och sen för att det ibland är svårt att få hundarna att jobba för barn. Ungarna fick massor med godis och efter att Ozzy insett att de hade frolic som var jättelätta att få var det inga problem. Killen som körde med Ozzy sa till mig att det var den bästa hunden någonsin :D . De körda några varv på en lite bana killen kommit på själv och de hade superkul. Ozzy var väl lite osäker ibland men inget som oroade mig. Han backade lite ibland när han inte riktigt visste vad barnet ville. Det kändes i alla fall kul att ha hjälp någon ha en kul upplevelse och en bra erfarenhet av hundar. Ozzy var jättetrött efter vi var klara och troligtvis väldigt full i magen av alla frolic :D . Det här kan vi absolut ställa upp på igen, både jag och Ozzy.

Innan barnen kom passade jag på att träna slalom. Jag jagade på honom massor i vänterslalomet och jösses vilken fart jag fick upp honom i. I högerslalomet börjar farten också arta sig men det är långt kvar. Jag vill verkligen att slalomet ska bli ett säkrare moment för kan vi få upp farten där och säkerheten kanske vi kan nolla fler banor i framtiden och inte få tidsfel :D . Hittade en bild som Lasse Moell tagit på tävlingen på min finaste Ozzy.

Idag har jag också fått 1100 ord skrivna på uppsatsen. Jag har läst och bearbetat en hel del text och ändrat och tagit bort en del så nu börjar det likna nåt. Imorgon har vi vår sista handledning så jag hoppas vi får bra feedback och inte behöver ändra allt för mycket. Det finns massor kvar att göra men jag börjar se slutet nu.

2 Comments

  1. Anna Karlsson maj 14, 2012 8:27 e m  Svara

    Jättefin bild! :) Vad bra att du kunde träffa barnen i eftermiddags, och att det dessutom blev så lyckat! Kalas!

  2. Nathalie och Ayax maj 15, 2012 7:16 e m  Svara

    Jättefin bild, verkligen! :) Och vad roligt att det gick så bra med barnen! Jättekul att du kunde ställa upp!

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *