Drömmar

Först ut vill jag tacka för alla fina kommentarer, de värmer massor!!

Den senaste tiden har jag drömt massor om valparna. Ibland är det mardrömmar men inatt var det en ljuvlig dröm där jag fick mysa med alla valpar och allt var frid och fröjd. I nattens dröm var det fem hundar i kullen varav bara en tik vilket gjorde mig lite orolig men så umgicks vi och jag insåg att vi var som gjorda för varandra. Det var en mysig dröm och jag vaknade med ett leende på läpparna :) .

Igår blev det dubbel kurs för mig. Först ut var banträningskursen med Ozzy och det gick kanon. Ibland är det svårt att se de framsteg men gör men igår var en stor bekräftelse för mig att vi absolut rört oss framåt. Han hade jättefin fart och söker hinder superbra, detta trots att han fått en över 2 timmar lång promenad på dagen och att det fortfarande var varmt på kursen :D . Han klarade svårigheter för klass II nivå men tyvärr satt inte slalomet som det skulle. Dels berodde det på att jag kom in fel hela tiden men sen är det tyvärr så att när Ozzy blir trött så är slalomet det första som ryker. Det var så himla kul igår och jag är så otroligt glad att Ozzy och jag har något vi kan göra tillsammans där vi har kul och utvecklas.

Sen var det ju freestylekurs med Java. Det var avslutning och vi skulle visa våra program under så tävlingslika förhållanden som möjligt. Jag hade inga förväntningar förutom att vi skulle försöka ha kul. Vi körde Game of Thrones-programmet och det kändes stundom väldigt bra. Det kändes skönt att avsluta med något lyckat med tanke på hur tävlingen gick i tisdags. Jag kommer säkerligen att tävla med Java igen men det blir inte förrän i höst som tidigast. Jag har en väldigt intensiv jobbsommar då jag jobbar i princip varje helg vilket ändå inte lämnar så mycket möjlighet för att åka på tävling.

4 Comments

 1. Angelica maj 3, 2012 10:32 f m  Svara

  Åh, ska du skaffa valp? Vad kul! Vad blir det för ras? (:

 2. Johanna maj 3, 2012 10:49 f m  Svara

  Jsg har också drömt en massa om valparna :P

 3. Nina maj 3, 2012 2:32 e m  Svara

  Och jag känner ingen press, nähä då, ingen alls!

 4. Sandra, Thyra, Lhine & Rhiva maj 3, 2012 10:22 e m  Svara

  Det kommer säkert komma fler mardömmar. Jag garderade mig inför Lhines valpkull genom att bestämma mig för att om det bara blev hanar så skulle jag ta en hane. Hade t.o.m namn klart ifall att :)

  Skönt att det gick bra på kursen, så ni fick något positivt tillsammans. En liten tävlingspaus kommer säkert göra er gott. Ni har ju haft det ganska så intensivt med tävlingar nu. Det kommer säkert dämpa pressen när ni tränar tillsammans också, när inte du har tävling i tankarna. Blir ju ofta att man stressar på lite då.

  Som publik så har man inte kunnat se att Java inte är din hund, för ni har ändå varit ett team!

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *