Allt kan inte vara bra jämt

Ozzy har inte kräkts på jag vet inte hur länge och detta tack vare att jag insett att det är det faktum att han sväljer pinnar som gör att han kräks en hel del. Så sen noll tolerans på pinnar trädde i kraft så har han varit riktigt bra. Men så idag kräktes han och nu på kvällen igen :( . Jag hoppas att det inte håller i sig utan att det kanske bara är så att han fått i sig nåt som magen inte tycker om. Det var inga pinnar i alla fall utan bara galla. Han är lite pluttig här hemma nu och vill gärna ha massor med pussar från sin matte vilket han får.

Idag på promenaden hittade jag och Johanna ett spår av blod. Såg riktigt läskigt ut och ju längre vi gick desto mer blod. När vi kom fram till källan var det som någon hällt blod i ca 5 meter. Det så riktigt otäckt ut men vi hade inte sett något skadat vilt eller så. Jag valde dock att ringa polisen och informera om att det troligtvis skett en viltolycka och att de kanske skulle vilja skicka ut en eftersökshund eller så. Jag blev totalt idiotförklarad och polisen jag pratade med insisterade på att det måste varit ett rovdjur som dödat något. Vad då för rovdjur frågade jag? Räv svarade polisen. De kan tydligen ta både får och rådjur. Hans teori (som enligt honom var den ända troliga) var alltså att en räv dödat ett rådjur. Skadat den så kraftigt direkt att det sprutat ut blod. Sen skulle räven ha släpat rådjuret på grusvägen ca 500 meter för att sedan ta det någonstans in i skogen för att äta det…när jag frågade om det verkligen inte kunde varit en bil som körde på ett rådjur då jag tyckte det såg ut som det svarade han att det var högst osannolikt och om det var så skulle personen som kört på hört av sig och någon skulle fixat det. Borde det i så fall inte finnas uppgifter på det tycker jag? Och jag är inte alls lika säker på att alla hör av sig om det kört på vilt. Sen vet jag att det finns en massa kids som kör runt ute i Tinnerö som det vore en rallybana. Hur som helst så gjorde jag mitt och hörde av mig i alla fall och jag hoppas bara inte det ligger nåt djur där ute och förblöder…

På kvällen har jag tränat med Java. Hon är det sötaste att träna med. Tidigare på dagen när jag egentligen skulle skrivit på C-uppsatsen (det är bra att ha rätt prioriteringar) så bestämde jag mig för att sätta ihop mitt HtM-program. Jag fick ihop nåt som kändes bra i huvudet. Det ända som saknades var en slutposition. Jag torrgick det först och då kändes det kanon. Sen tränade jag övergångar med Javen och länkade programmet. Allt som allt kändes det kanon! Det ska bli spännande på tisdag. Det blev lite FSträning också men bara på det i det nya programmet. Vi hade superkul och en timme sprang förbi hur fort som helst.

Har äntligen kollat på filmerna från Bro-Håbo…lika plågsamt som jag räknat med…lägger upp de bästa starterna om det är någon som vill se. Fan vad glad jag är att jag ska byta program i freestylen. Det i Htmen är ganska likt bara att jag planerar att tajma musiken på tisdag :P :D

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *