Banträningskurs

Idag var det första tillfället på banträningskursen. Vädret var inte vad man helst hade velat ha så banorna var långt ifrån så bra som de borde vara. Det var i vilket fall väldigt kul och Ozzy var en riktig stjärna. Satte ingångarna till högerslalomet båda gånger vi körde banan. Tyvärr gick han ur första gången vi körde men jag är ändå supernöjd! Han hade värsta farten idag :) . Jag kunde fortfarande springa ifrån honom :P men det var svårare än vanligt :D . Jag fick hjälp med hur jag ska få till tajta byten då han gärna svävar ut lite så det ska vi träna på. Vi var så gott som felfria och de fel vi gjorde ligger på mig så jag kan inte vara annat än nöjd med bollebus.

Innan vi åkte hem passade jag på att träna lite HtM och FS med Javen. Fan vad kul det är!! Jag har äntligen fått tillbaka peppen. Idag tränade vi en del positionsarbete inför HtMen. Har fortfarande inte tänkt ut några övergångar. Jag önskar jag kände någon som jag kunde träna med som har kört mycket HtM. Jag känner mig lite vilse i hur jag ska få till det bra. Freestylen känns så himla kul just nu. Jag har tänkt ut en bra start till programmet och testade lite grejer idag. Det känns som det här programmet är mer jag vilket i sin tur leder till att jag känner mig mer bekväm och har mycket roligare.

Nu ska jag fortsätta med att skriva på C-uppsatsen, känns som det är allt mitt liv kretsar kring just nu…det och hundarna såklart :D

2 Comments

  1. Karin april 25, 2012 9:56 e m  Svara

    Vilken fart han hade! Plus att han jagade och lekte med sin pipboll! Vilket jobb du måste lagt ner! Jätte duktiga var ni båda två!

    • Sara april 26, 2012 8:54 f m  Svara

      Tack snälla! Kan inte vara annat än nöjd :) . Lite får jag nog tacka vädret för egentligen. Jag tyckte det sög men Ozzy vill ha det svalt och kallt för att orka :)

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *