Brist på tid

Det har hänt så mycket i veckan att jag inte hunnit blogga :( . I torsdag var det tävling i Freestyle som tyvärr inte gick speciellt bra. Java var totalt övertaggad och jag lyckades inte få henne att samla sig så det gick åt skogen med allt. Jag känner nu att jag ska ta en liten paus och minska på tävlandet och istället lägga den tid jag har på att göra ett nytt program. Jag har återkommande fått kommentarer av domare att låten är för långsam så jag ska sätta fart och fixa mitt nya Game of Thrones tema. Vi har redan börjat träna på att cirkla ett föremål vilket är ett av de nya tricken jag vill ha med. Hon ska också få lära sig att ha framtassarna på en pinne samt att hoppa över en pinna. Pinnen kommer när vi är klara vara ett svärd om jag kan få tag i nåt bra. Det känns kul att få börja på en ny idé. Det är en tävling den 1:e maj och tills dess ska jag bara lägga allt krut på HtMen så att den förhoppningsvis kan få sitta. Freestylen får gå som den går och jag ska bara lägga fokus på att ha kul på planen.

Igår hade Johanna och jag lite Södra Ekkällan agility :D vi håller egentligen till i Berga vilket kanske blir lite förvirrande. Igår hade vi i alla fall en ordentlig publik vilket gjorde mig super nervös så jag vågade knappt köra nåt. Sen kom det MASSOR med barn som ville klapp hundarna. Generellt sätt säger jag nej men de var så söta och snälla att jag inte kunde säga nej. Till slut var det säkert 7 barn runt oss som klappade hundarna och gav dem godis :) . På slutet frågade två av tjejerna om de fick hjälpa oss plocka ihop hindren, jösses så himla sött. Det får nog bli lite södra ekkkällan agility snart igen och då har vi förhoppningsvis ingen publik.

Idag åkte jag och Johanna iväg för att ta en promenad lite längre ut i Tinnerö. Det slutade med att vi gick till vårt badställe och lät hundarna busa lite och bad om de ville. Jag filmade lite bara för de är så söta :D

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *