Min längtan

Jag antar att ni alla snart tröttnat på att höra om mitt valptjat men idag har varit en sån där dag då jag längtat så mycket efter min lilla valp att det nästan gjort ont, och att då få inse att det redan gått 3 veckor på Movis dräktighet känns riktigt bra :D . Oroa er inte, jag tar inte ut något i förskott, inte förens jag får det klara beskedet från Nina kommer jag vara helt lugn, eller helt lugn kommer jag inte vara förens valpen sitter i min famn på väg hem med mig :D . Lyckligtvis händer det alldeles för mycket i livet just nu för att jag ska kunna ha tid att tänka så mycket på valpen. Skolan är riktigt intensiv men också rolig. Idag var första dagen jag och Magnus suttit riktigt ordentligt med C-uppsatsen. Vi har läst alla domslut som ska ingå i vår empiri. Det är sjukt intressant att läsa domslut och väldigt gripande. Det är ett antal tragiska öden vi får läsa om och man inser hur illa det kan bli mellan föräldrar och hur lätt barnen blir lidande.

Idag åkte Charlie hem för den här gången. Han har varit väldigt intensiv den här omgången. Det kanske är ett tecken på att han kommit tillrätta här? När hans matte var och lämnade honom förra veckan så var Charlie helt lyrisk över att få komma hit. Inte för att få träffa mig utan för att träffa alla sina nya bästa kompisar. Charlie har som sagt varit rätt intensiv och velat leka mycket med Ozzy. Ikaros har bara en regel och det är att man inte busar inne och om man prompt måste göra det så ska man hålla sig så långt bort från honom som man kan. Charlie har inte alls tagit hänsyn till Ikaros reglar :D utan försökt få igång stackars Ozzy i tid och otid. Ozzy har varit så trööööööt i veckan att han nästan sett dubbelt. Han har inte velat följa med på promenaderna utan har bara velat sova. Stackarn har blivit bruten av en liten 8 kilos vit tuss vid namn Charlie. Nu ska Ozzy få några lugna dagar och Ikaros ska få njuta av att det är lugnt hemma igen. Jag kommer som vanligt sakna lilla Charlie för han är väldigt mysig när han hela tiden vill vara nära :) .

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *