Plugg

Det har varit en intensiv vecka med massor med plugg för min del. Magnus kom i onsdags på att PMet vi skrev är länkat till en tenta, en tenta som vi båda tänkt skjuta på till hösten. Istället blev det att börja panikplugga och det är inget som passar mig. Tentan är på måndag och jag känner mig långt ifrån redo, att det dessutom är en hel del som står på spel om jag inte klarar den får mig inte att känna mig det minsta lugnare. Jag har en tendens att få lite blackout under salstentor då jag lätt blir väldigt stressad. Det är bara att hålla tummarna för att det går vägen annars får vi se hur det blir nästa termin. Ännu värre är att vi nu ligger två veckor efter med C-uppsatsen och kommer bara ha 6 veckor på oss att göra den…suck och stön livet känns lite motigt just nu.

Jag försöker hitta lite glädje i det jag kan och då blir det främst hundarna. Idag var vi ute i 3 timmar (tid jag egentligen inte hade :S) och lade spår och gick en promenad off-road. Ikaros spår gick rätt bra. Han villade bort sig lite i början men det var mitt fel för jag måste tänka på att ha en rätt lång raksträcka så att han får chansen att verkligen lugna sig och börja tänka. Efter att han hittade tillbaka så gick han resterande av spåret riktigt fint. Han har ett jättebra tempo så där har vi kommit långt :) . Ozzy var för trött för sitt spår. Han gjorde allt annat än att spåra. Han kissade, spejade, nosade på annat, lullade omkring o.s.v. Jag borde insett att han behöver vila men jag vill ju så gärna erbjuda honom lite roliga saker att göra förutom promenad. Imorgon är det sök för hans del men vi får se hur det blir med det.

Jag har efter gårdagens träningspass med Java fått testa lite av mina idéer till freestylen. Jag har helt tagit bort vissa delar och vi ska nu lägga allt krut på distansarbetet. Det ska bli det roligaste hon vet. Jag passade på att köra några repetitioner idag och det går bara bättre och bättre. Johanna tyckte dessutom det såg fint ut och det känns ju bra :D . På grund av alla ändringar känner jag mig lite vilsen i programmet så jag ska försöka hitta tid i veckan att torrgå MASSOR. Det är ju tävling redan på torsdag och helst vill jag ha med ändringarna då men det känns ju onödigt om jag inte kan dem eller tror att de sitter.

Nu ska jag återgår till att plugga och om en stund kommer Johanna hit för att umgås <3

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *