Nya idéer

Imorgon ska jag träffa Linnea för lite freestyle träning. Hon och jag spenderade ju ca 12 timmar i bilen under helgen och då spånades det en hel del vill jag lova :D . Imorgon tänkte jag utveckla några av idéerna och kanske börja träna in lite nya grejer. Största fokuset får dock bli på de förändringar jag måste göra till de två kommande tävlingarna. Jag har en liten lista på grejer jag skulle vilja jobba på men sen får vi se vad som blir till torsdagen tävling. Det är ju ingen idé att gå in och köra något man ändå inte tror kommer sitta.

 • Distansarbete är prioritet ett! Det jag funderar på är snurra på avstånd eller backa ifrån varandra. I framtiden ska jag ha att hon får springa bort och runda ett föremål men det kan jag inte få in i det nuvarande programmet.
 •  Ännu mer stadga i startpositionen.
 • Få bättre flyt i slalom och tass (tass på min fot)
 • Träna alla positioner då främst position mellan som inte suttit alls på tävlingarna.
 • ÖVERGÅNGAR! Jag har inga bra övergångar i HtMen och det märks…

Avslutar med en liten bild på vårt prisbord från helgen :) . Trots att det inte var några kanon poäng i htmen så lyckades vi ju komma på en 3:e plats båda dagarna :D

2 Comments

 1. Christine & Zelda april 12, 2012 8:37 e m  Svara

  Grattis till din och Javas fina framgångar! :D Ska själv testa lite freestyle snart när ja ska på freestyleläger :)
  Ja,,åh va spännande om det blir ett litet helsyskon till Java!! Ska verkligen bli spännande och se vad det blir! Vill du ha tik eller hane? Zelda är nog klart minst i kullen..och är ju väldigt nätt och tunn i kroppen. Hon väger ca 18kg just nu. Hon kommer nog aldrig över 20kg men lite ”köttigare” och grövre blir hon nog. Hoppas ja iaf ;P

 2. Anna med flock april 14, 2012 7:07 f m  Svara

  Det låter som om tävlingarna varit givande ur utvecklingssynpunkt även om dom inte gick så bra som du hoppats. Hoppas träningen gick bra, det låter som du har en hel del idéer på gång :) Vi får försöka klämma in ngn träning framöver någon gång… jag är usel på att planera in sånt just nu märker jag…. Kram!

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *