Freestylestarterna

Efter helgens starter i freestyle vet jag nu att programmet vi har inte räcker till klass II. Det känns så himla tråkigt eftersom jag lagt ner så mycket tid på det. Jag fick med mig hem att min program har för mycket HtM i sig plus att det bör ha lite mer svårigheter i sig. På lördagen kände jag att vi hade en riktigt bra start och att programmet satt riktigt bra men poängen var trots det långt ifrån önskvärt. Jag har en ny idé på ett program med annan musik men det kommer ta ett tag att sätta ihop det plus att det är en hel del nyinlärning som behövs. Söndagens start var en stor katastrof. Jag kände i uppvärmningen att jag inte hade henne i rätt sinnesstämning. Hon var mer vild än tam och nafsade i mina händer. Detta var något hon fortsatte göra inne på planen. Hon hoppade även flera gånger trots att vi inte har hopp i programmet och nafsade mig i hakan och näsan. Hon skällde genom hela programmet vilket inte gav något vidare värst bra intryck. Lärdomen av detta var att en aussie som är supertrött i huvudet men inget i kroppen kan bli en minst sagt intensiv hund på helt fel sätt :D .

Struntar i poängen från sista starten och kommentarerna just för de inte är relevanta. Vi gjorde i princip inget av programmet för Java körde mest sitt egna race.

Kommenterar och poäng från lördagens start var:

Utförande: 6,9 & 7,0
Programmets planering och kvalitet: 6,9 & 6,9
Tolkning av musiken: 7,0 & 7,5
Kommentarer: Domare 1 – Underbar början!!!! Lite okoncentrerad och en del missar. Detta program var på gränsen till för mycket heelwoork. Så tänk på det till nästa gång. Domare 2 – Fin start och bra avslut. Du gör många bra saker till musiken! Tänk på att minska andelen HtM i programmet samt bygga in fler svårigheter. annars ett fint samspel mellan er och bra jobbat!

Ozzy stackarn har inte hunnit återhämta sig efter helgens utflykt än. Han är JÄTTEtrött och känns allmänt låg. Han hade blod i bajset igår som ändå tyder på att han inte mått super i helgen. Igår kom dessutom Charlie hit och ska bo här i en vecka. Charlie tycker om att busa med Ozzy och Ozzy är för snäll för att säga ifrån så han får inte sova så mycket som han vill och behöver :D .

1 comment

  1. Nathalie och Ayax april 10, 2012 9:39 e m  Svara

    Ajdå! Hinner du strukturera om till på torsdag? Håller tummarna för att nya programmet går bra att sätta ihop! Ses imorgon, då kan vi ju snacka lite om våra program om du vill? Jag sitter ju också lite i samma situation då jag låg på gränsen sist och också har fått strukturera om. Kramar

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *