Intensiv dag

Idag har minst sagt gått i ett. Först åkte jag ut till LHU för att delta på städdagen. Hann dessvärre inte hjälpa till så mycket för jag var tvungen att vara hemma runt 13 för idag fick jag äntligen träffa Lisa o Janis för en promenad. Det var länge sen vi träffades så det var väldigt trevligt. Ozzy fick sig en rejäle omgång av Janis som är riktigt tuff mot honom när de leker. Ozzy verkar dock tycka det är rätt kul. Han tycker om sina kvinnor bestämda :D .

Nu på kvällen var det agilityträning. Inga övningar fanns det direkt så vi satte ihop en väldigt enkel cirkelövning som gick kanon. Det kände bra att köra lite lätta saker och kunna fokusera på fart och åter fart. Vi tränade även på gungan som funkar kanon. Sist men inte minst körde vi slalom och bara från den svåra sidan. Jag har börjat belöna efter första porten, alltså att han går in rätt. Jag vill att han ska veta när han gör bra ifrån sig. Tycker allmänt det gick bra idag men Johanna informerade mig att jag borde ta mina egna råd och köra mer med belöningsskål i slalomet för han har en tendens att titta mycket på mig och det minskar absolut när jag kör med skål :) .

Imorgon är det ju dags för tävling. Jag har varit så upptagen idag att jag inte ens hunnit tänka på det. Det ska i alla fall bli väldigt kul att köra imorgon! Jag hoppas alla där ute håller tummar och tassar för att vi tar vårt sista uppflytt i freestylen imorgon :)

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *