Startlistor

Såg precis att startlistorna kommit på mailen…vi har startnummer 1…usch och fy vad jobbit men vad skönt det är att veta det nu så att jag kan förbereda mig istället för att få det som en chock när jag kommer dit på måndag. Det positiva är ju att jag får det gjort direkt och kan fokusera på annat efter det. Sen är det nyttig att prova på alla olika startnummer. Jag har testat att vara sist och det är verkligen inte kul så att börja kanske inte är så illa trots allt. Det är ju inte så att det egentligen påverkar vår prestation :) .

Jag känner mig inne i en fas av dåligt självförtroende. Samtidigt som kursen jag går nu är superkul och nyttig så känner jag mitt självförtroende bara sjunka och sjunka. Alla andra är så jäkla duktiga och jag känner hela tiden att jag inte kan konkurrera och jag jämför mig hela tiden med alla andra fast att jag vet att jag inte borde. Alla sätter ihop så fina och komplicerade program som får mitt att kännas som det är sämre än sämst. Usch jag får se till att ha fått tillbaka mitt självförtroende tills på måndag annars lär det sluta dåligt.

4 Comments

 1. Elin & Koira mars 23, 2012 11:20 e m  Svara

  Det där med dåligt självförtroende känner jag verkligen igen, jag är precis likadan!!! Det är så onödigt att jämföra sig hela tiden, men ändå kan man inte låta bli, varför!? Och så tänker jag att ”alla andra tränar så mycket mer och det blir så mycket mer rätt” – men så är det ju inte alls! Nu tycker jag att vi bestämmer oss för att blunda för vad omvärlden presterar och hur glada hundarna vi tränar och tävlar med är! :)

 2. Nathalie och Ayax mars 23, 2012 11:22 e m  Svara

  Osis på startnummer 1, men tänk på vad du väljer att fokusera på – om jag nu får ta till tävlingspsykologin. ;) Saker som du kan påverka ;) Tur att du fick veta nu ändå så slipper du förhoppningsvis vara påverkad av det på måndag.

  Du är för övrigt jätteduktig och jag tycker absolut inte att det är någon skillnad mellan dig och Java och andra ekipage på kursen! :) Stor eloge till dig att du har så bra kommunikation och samarbete med en hund som inte ens är din egen!

  Kommer nog tyvärr inte dyka upp så tidigt på måndag att jag hinner se dig, men håller tummar och tassar för att det ska gå bra! :)

 3. Linnea med Zumi & Norrie mars 24, 2012 7:39 f m  Svara

  …och jag tycker inte alls att det är någon otur i startnummer ett! :-) Mer än möjligen för oss som kommer som nummer två när ni just satt ribban liksom! :-D

  Ledsamt att höra att du tvivlar på er. För mig är det lite intressant att du tänker i termerna konkurrera i en sport som freestyle, som egentligen har väldigt lite konkurrensmoment. Var kommer det ifrån? Jag vill minnas att du inte varit lika brydd om det tidigare.

  Den här helgen ska jag bara torrgå program. Den här helgen kanske du bara ska lyssna på peppmusik och upprepa ”Jag oh Java är ett bra freestyleekipage oh vi är väl förberedda för att prestera på tävlingen” minst två gånger om dagen? :-)

 4. Anna med flock mars 24, 2012 8:25 f m  Svara

  pepp, pepp, pepp.. jag hoppas du hittar ur din dåliga fas för jag tycker du är jätteduktig! Hoppas allt går vägen för dig på måndag, hoppas du kan se att det är skönt med ett tidigt startnummer… själv startar jag sent och väntan är ju inte Inas starka sida…

  Stor kram!, hoppas du får en bra och energigivande helg så du får tänka på skojiga saker som höjer dig :)

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *