En underbar dag!

 1. Har fått massor gjort på PMet till uppsatsen
 2. Gått en underbar promenad med min allra finaste och bästa vän
 3. Hundarna, främst Ikaros, gick perfekt i sina spår

Det har varit den bästa dagen på länge, helt underbart! Ikaros gjorde mig stolt idag. Jag väntade ut honom lite innan jag satte på honom spårselen och sen hade jag lagt spåret en bra bit bort så han fick gå av sig lite stress. Jag gav honom hela spårlinan så han fick jobba helt själv och jösses vad fint han gick. Trots att spåret hade rätt kraftig sidovind gick han som en klocka. När han har rätt sinnesstämning är han verkligen underbar min finaste gubbe :) . Nu lite bilder :D

2 Comments

 1. Elin mars 23, 2012 8:37 e m  Svara

  Vilken härlig bild på dig! Perfekt till LHU:s styrelsesida! :)

  • Sara mars 23, 2012 10:23 e m  Svara

   HAHA det var lite min tanke faktiskt :D

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *