Framsteg

Jag har verkligen legat i med träningen med Java och jag känner att det gett resultat! Idag skulle Johanna träna lydnad så då passade jag på att följa med och ta några minuter till min träning med flickan. Det vi främst gjort framsteg med är att hon kan hålla totalt fokus på mig även om Johanna gör andra saker. Idag gick Johanna iväg för att hjälpa en tjej med kommendering och Java brydde sig inte alls utan jobbade på fint med mig. Detta ger mig ett lugn inför kommande tävlingar. Det är ju så att vi kommer ha många starter väldigt tätt så jag vill inte att det ska skita sig på grund av att hon vill leta efter Johanna igen. Jag känner mig lugnare kring det än vad jag någonsin gjort tidigare.

Idag tränade vi på vår startposition som är att vi båda ligger och sover. Jag på sidan och Java på rygg. Hon ligger så fint i den positionen att jag har svårt att få upp henne igen. Hon är så förbaskat söt när hon ligger där och sprattlar :D . Jag testade även för första gången att köra igenom hela FS-programmet vilket till en början gick strålande men när vi kom till ett ställe där jag själv är lite osäker blev det mest en massa missförstånd. Det känns i alla fall riktigt bra och de småsakerna vi har kvar att träna på kommer sitta utan problem om en månad. Sen vet man ju inte hur det går på tävlingen för det :) .

2 Comments

  1. Nathalie och Ayax mars 1, 2012 12:23 f m  Svara

    Åh, vad härligt att Java har börjat kunna fokusera bra på dig även när Johanna är i närheten! :) Ska bli jättekul att se programmet färdigt sen! :) Vi kanske ska ha någon liten tävlingsträning någon vecka innan tävlingen och ses och bara köra igenom programmen och diskutera finslip?

    • Sara mars 1, 2012 9:00 f m  Svara

      En träningstävling tycker jag låter strålande!! Det är jag absolut med på! :)

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *