Tävlingspsykologiträff

Idag har vi haft träff 2 i vår studiecirkel i tävlingspsykologi. Det var väldigt trevligt även om det är väldigt lätt för en grupp hundintresserade tjejer att lätt driva ifrån ämnet även om vi hela tiden stannar på ämnet hund :D . Det känns i alla fall nyttigt att prata och analysera boken och ens personliga tankar. Det har varit fullt ös hela dagen med en promenad på morgonen med Johanna och sen skola och efter det studiecirkeln. Middag fick jag inte äta förens kl 22.00…lite senare än jag brukar men helt klart värt det. Här kommer några bilder från dagens promenad!

Avslutar med en bild på finaste Maxen som inte alltid kommer med på bild då han har bättre saker för sig på promenaderna än att posera för kameran. Han är i vilket fall allas vår hjälte som håller ordning i flocken och skrämmer bort alla lösspringande hundar. Hade hundar kunnat få en dagens ros hade han fått det men istället ger jag Max ett dagens hundben, det tror jag han blir gladare för :)

1 comment

  1. Johanna, Max & Java februari 21, 2012 1:39 e m  Svara

    Max läser ;) och är mycket tacksam för det fina orden om honom <3

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *