Sjuk hund?

Ozzy känns så himla trött hela tiden. Jag växlar mellan att skratta åt det och att vara orolig. Jag ska ringa veterinären i veckan för att diskutera en eventuell gastroskopi men jag känner också att det kan vara väldigt mycket pengar för inget. Att han är trött och seg kan ju bara vara hur han är som hund…men å andra sidan skulle det också kunna bero på att han måste lägga massor med energi på att vara sjuk…han har ätit sin medicin i två månader nu och resultatet är inte vad jag hade önskat då han kräks lite titt som tätt ändå. Han har kräks två gånger den här veckan vilket är mycket mer än normalt. Jag ska ta en ordentlig diskussion med veterinären men å andra sidan vet jag inte riktigt vad jag ska fråga. Vill också tillägga att det inte handlar om pengarna, även om det så klart inte är min högsta önskan att lägga flera tusen på det här, utan mera om det är nödvändigt. Kommer det ge de svar jag behöver eller söver jag honom för en undersökning i onödan…ibland tycker jag att veterinärer gärna gör olika utredningar även fast det inte är speciellt nödvändigt men jag vill verkligen inte gå runt och undra om han är sjukare än vad han är. Det kan ju lika väl vara så att han är fullt frisk bara det att han kräks för mycket för att han är känslig i magen och tarmen.

Agilityträningen idag var ingen hit. Ozzy var inte intresserad och jag var inte intresserad av att springa omkring och fåna mig för att han kanske skulle vilja börja jobba med mig så det fick vara. Usch vad tråkigt det är när vi har dagar som dessa…Johanna var snäll och lånade ut Java till mig en liten stund så att jag fick köra lite agility i alla fall, och jäklar vad rolig hon är att köra med.

Nu är det dags att ta ut hundarna en sista gång för dagen :)

1 comment

  1. Karin februari 20, 2012 7:28 f m  Svara

    Usch då! Hoppas på ett sätt att det är något fel så Ozzy får en energikick efter han blir frisk och å andra sidan så klart att han inte är sjuk, utan mest har en trött period. Det måste jue ta på krafterna att vara kass i magen.

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *