Inneboende

Jag älskar min Magnus över allt annat men VARFÖR måste han snarka…?! Jag hatar när jag jobbar natt och är så trött att jag ser dubbelt men ändå inte kan somna för jag måste ligga och irritera ihjäl mig på det fruktansvärda ljudet av någon annans snarkningar. Egentligen borde jag vara härdad då min pappa snarkade som han fällde timmerstockar hela min uppväxt i från rummet bredvid :D . I natt var det i alla fall när att jag höll på att göra med än att bara peta på Magnus för att få honom att sluta :P .

Nu har vi Charlie som inneboende igen :) . Han kommer vara här tills nästa lördag. Idag kom han in med världens härligaste attityd! Jag hade Johannas hundar här också då hon behövde hundvakt en kort stund men Charlie bara sprang in och började busa runt. Han har visserligen varit lite smågnällig under kvällen när han inte fått som han velat. Främst har han varit upprörd på Ozzy för att han inte leker tillräckligt med honom :D . Ozzys sovtid är otroligt viktig för honom så Charlie borde egentligen vara tacksam att han får något gensvar alls :P . Imorgon jobbar jag låååång natt så då får Magnus ha eget ansvar för alla tre hundar :) .

Här är lite smådåliga bilder från i veckan :)

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *