Beach 2007

Nu har, som Johanna fint uttryckte det, träningen för beach 2007 börjat. Precis som så många andra ligger vi lite efter :P . Idag invigde vi våra träningskort på F&S med ett träningspass Indoor Walking. Jag har känt mig lite skeptisk till denna träningsform men det får jag ta tillbaka för det var riktigt jäkla jobbigt. Det känns skönt att vara igång och träna igen och den här gången känns det extra bra eftersom jag har Johanna att gå och träna tillsammans med. Då blir det svårare att komma med ursäkter :) .

Jag har också passat på att träna lite freestyle med Java. Jag börjar minst sagt känna hetsen inför tävlingarna som kommer i vår. Det är två nya program som ska sättas ihop och just nu känns det lite överväldigande. Sen är det en hel del nyinlärning också då det lilla vi kört i klass I inte räcker i klass II  programmen. Jag känner i vilket fall att jag kommit en bra bit på vägen gällande freestyleprogrammet. Vi kommer röra oss ur det roliga facket in i det lite mer finstämda :D . Musiken Johanna har hittat är skitbra och gör mig väldigt inspirerad :) .

Idag sken solen när vi var ute så kameran fick följa med så här kommer en drös med bilder på de finaste hundarna i världen :)

3 Comments

 1. Sandra, Thyra, Lhine o Rhiva januari 30, 2012 8:59 e m  Svara

  Man får verkligen ta vara på de dagarna då solen visar sig, för de är ju tyvärr ganska lätträknade.

  Kul att ni kommit igång med träning. Kan vara segt att komma iväg ibland, men man är ju så nöjd efteråt!

 2. Johanna januari 30, 2012 10:45 e m  Svara

  Finaste skrutthundarna!

 3. Anna med flock januari 31, 2012 11:14 f m  Svara

  Duktigt att börja träna!… själv kör jag fortfarande med ursäkten att jag inte hittar tid till träning… tror det kallas lathet ;)

  Härliga bilder på dom alla! Hör av dig om du skulle känna för freestyleträning nån gång framöver, jag skulle behöva lite ny inspiration ;) kram

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *