Spår

Idag har hundarna fått varsitt spår. Båda gick jättefint. Ikaros var jätteduktig men så ca 5 meter från spårslutet var det något som skrämde honom så han tappade helt fokus så jag var tvungen att hjälpa honom sista biten, men utöver det gick han som en klocka. Ozzy sprang ut i spåret och kom i och med det in lite fel (borde ha samlat upp honom lite) men efter ett par meter kom han in rätt igen och gick så himla fint. Vem kunde tro att Ozzy skulle visa sig vara en bra spårhund :) . Så fort jag fått tag i blod blir det viltspår igen. Dels har jag gigantiska älgklövar i frysen och igår fick jag ett par rådjurklövar av en kompis, nice :D .

Jag sitter även och försöker reda ut mitt nya freestyleprogram men det visar sig svårare än vad jag trodde. Jag kan inte riktigt få till det så att vi använder ordentligt med yta. Jag har visserligen kvar tid som jag kan lägga på fotpositioner så jag ska nog få till det. Jag är klar med ca 30 sekunder av programmet :) . Jag hoppas det blir bra!

Jag passade på att tjuva lite bilder från Johanna :)

1 comment

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *