Debuten avklarad

Oj vilken lång men rolig dag! Åkte vid 14 och kom precis hem och klockan är 22:20. Dagen har gått mycket bättre än vad jag någonsin vågat hoppas på :D . Först ut var agilityklassen och där satt precis allt förutom de där förbaskade böjda långa tunnlarna. Han ville inte så det blev två vägran på dem men utöver det satt allt. Allt det svåra satt som en smäck, slalomet var perfekt, gungan var perfekt och balansen var jättefin :) . Jag var eller rättare sagt ÄR nöjd med min bruna älskade boll. Vad fint han jobbade! Det slutade med att vi fick typ 19 fel eftersom vi inte höll oss inom tidsgränsen men hade tunnlarna suttit hade vi klarat det och loppet hade varit nollat :) .

I hoppklassen var det inte lika bra men av den simpla anledningen att han var för trött. Han och jag kämpade på bra och jag är nöjd med det loppet också men där funkade inte slalomet alls så vi hoppade över det. Sista raksträckan är jag speceillt nöjd med då jag lyckades få igång honom bra :) . Den böjda tunneln ville han inte ta i det här loppet heller så det är verkligen nått jag ska träna massor på.

Nu ska jag smälta dagen lite men imorgon ska jag lägga upp filmer från båda loppen och sammanställa min tankar lite, men allt som allt är jag bara så jäkla nöjd med Ozzy <3 Jag är så glad att denna underbara hund finns i mitt liv. Han visade sig även från sin sötaste sida när ett trevligt par bad om att få hälsa på honom eftersom de planerar att köpa finska lapphund från samma kennel som Ozzy kommer ifrån :D .

1 comment

  1. Nathalie och Ayax januari 22, 2012 1:14 e m  Svara

    Jag tyckte det såg jättefint ut på agilityrundan, ni har verkligen kommit långt! Hopprundan missade jag då jag hade en trött liten herre som ville gå hem! Men jättekul att se hur ni utvecklas, ska bli väldigt roligt att se dig komma igång med nästa lilla yrväder, hoppas verkligen du får hem en liten snart!! :) kram

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *