Nervös

Igår natt på jobbet läste jag PMet till tävlingen på lördag. Usch vad nervös jag blev. Jag har ingen koll på hur saker går till och det gör mig lite stressad. Jag antar att allt löser sig men första gången man gör något är alltid extra jobbig. Det ska i alla fall bli kul och efter kvällens agilityträningen känner jag mig både lugnare och oroligare. Det som kändes bra var Ozzys attityd, han jobbar på bra och för det mesta blir det få missförstånd och de missförstånd som blir är oftast de som uppstår av att han blir trött och inte orkar lyssna och följa med. Slalomet känns som det mest osäkra men det får gå som det går. Jag ska i alla fall köra från ”lätta” sidan oavsett hur banan är för att öka chanserna att det sitter. Idag tränade vi även balansen och den funkade bra och gungan kändes bra sist men man vet ju aldrig…men jag ska inte fokusera på vad som kan gå fel utan fokusera på att hålla nerverna i styr och ha kul och att hitta rätt attityd :) . Jag bara babblar känner jag :D Något som gav mig småpanik var att han vägrade gå in i en långtunnel idag!! Why?! Kunde han inte fått för sig det nästa söndag istället ;)

Vi filmade vår träning idag så imorgon ska jag försöka hinna klippa ihop det. Jag vill ju utnyttja nya kameran till max :)

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *