Mål 2012

Nu när det känns som att alla börjar strukturera upp sina mål för kommande året kände jag att jag kanske borde göra samma sak. Först vill jag sammanfatta 2011 som varit ett väldigt bra år på alla sätt och vis. Dels har det ju hänt mycket på den privata fronten som att jag gift mig och varit utomlands för första gången tillsammans med Magnus. Sen har jag även fått ett nytt extra jobb i år där jag trivs superbra och det är en fröjd att få gå dit och jobba. På hundfronten har det med mina egna hundar mest handlat om att få vardagen att funka, och mer specifikt hundmöten, som länge varit mitt största och egentligen ända problem med hundarna. Jag känner idag att vi har kommit längre än vad jag vågat hoppas på. Utfall är väldigt ovanligt och jag kan inte ens minnas senast det hände och för ett år sedan var det nog ett par gånger i veckan och ett år innan det varje hund vi såg. Jag känner mig otroligt stolt att jag inte gett upp utan fortsatt kämpa även när det känts jäkligt jobbigt och pinsamt. Just nu är det bara Ozzy som kan skälla på andra hundar men han skäller på det mesta så för att få bort det måste jag nog arbeta på flera plan samtidigt men målet är så klart att det alltid ska vara helt tyst när vi möter eller ser andra hundar oberoende om den andra hunden gör utfall eller skäller själv.

Ikaros

 • Lägga spår en gång i veckan med början till våren
 • Fortsätta hålla honom i god fysik form så att hans kropp håller sig lika fin som den är nu, det innefattar så klart att ha koll på hans vikt som ska ligga runt 20 kg

Ozzy

 • Fortsätta jobba med skällandet både vid hundmöten och vardagen
 • Hålla hans vikt runt 18 kg
 • Hitta en bra balans med medicinen så att han inte kräks mer
 • Jobba med slalomet i agilityn. Målet är att ha ett fungerande 12 pinnars slalom för en klass I bana, alltså kunna ta slalomet med säkerhet från båda sidor samt i olika vinklar.
 • Vi ska tävla minst 5 ggr. Resultatet är INTE viktigt utan bara att vi tar steget ut och skaffar oss rutin.
 • Vi ska även gå en tävlingskurs i agility.

Java

 • Ta titeln HtMI och FDI
 • Sätta ihop program för klass II i respektive gren.
 • Aktivt arbeta med att analysera tävlingsprestationen efter varje tävling.
 • Tävla minst 5 ggr i vardera gren.

Sara

 • Jag ska jobba med min attityd. Det är slut med bortförklaringar! Man skapar sin egna lycka och roligheter i livet. Den ända som håller mig tillbaka är jag själv.
 • Jag ska också jobba med mina tävlingsnerver. Målet är att kunna kontrollera nerverna på ett sätt att de inte påverkar hunden och att jag kan njuta av erfarenheten för det är trots allt väldigt kul att tävla :) .

2 Comments

 1. Anna med flock december 29, 2011 9:10 e m  Svara

  Nyttigt och sätta upp mål att sträva emot. Hoppas du får ett toppenbra 2012!

  Tack för trevligt besök idag!, du piggade upp min annars ganska grå och långtråkiga dag :)

 2. Johanna december 30, 2011 11:41 e m  Svara

  Dessa mål fixar du lätt!

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *