Lättad

Besöket hos veterinären idag gick jättebra. Veterinären sa att blod i avföringen generellt inte är något att oroa sig för och att det i detta fall troligtvis beror på en irritation i ändtarmen eventuellt beroende av att han kräks så mycket. Blodet var alltså inget att oroa sig för, utan i så fall tyckte han att de faktum att han kräks så pass ofta som han gör var större skäl till oro. Därför fick vi en medicin som Ozzy fått innan. Det är en medicin för människor som ska lindra sura uppstötningar och halsbränna. För Ozzy ska den lugna hans magsyror som tydligt ger honom en del problem. Det är ju så att kräkas leder i hans fall till att han kräks ännu mer. Eventuellt måste han äta detta rasten av sitt liv men målet är att han ska äta så lite som möjligt men så pass mycket att han inte kräks. Den är inte på något sätt farlig så det känns inte jobbigt, jag måste bara se till att komma ihåg den och att hitta balansen i hur mycket han ska ha. Efter att ha trott han han i princip ska dö känns detta som en otrolig lättnad :) . Att vi dessutom kan få bukt på kräkningarna känns bara superbra!

Annars har vi inte gjort mycket idag. Tog en lång promenad med Johanna där vi stötte på lös hund i skogen…jag hanterade det jätteilla och var mest panikslagen. Tur var väl att Johanna var med och kunde styra upp det för jag var verkligen ingen hjälp :D .

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *