Julhandla

Jag har haft den bästa nattens sömn på mer än 2 veckor i natt.  När jag vakande kände jag mig glad och det är inte vanligt för mig (jag har ett giftigt morgonhumör :D ). Och vad är bättre än att börja dagen med en 2,5 timmars promenad med sin allra bästa vän :) . Hundarna som har haft ett par tråkiga dagar bakom sig busade som om det inte fanns en morgondag. Ljuvligt är ordet och det ända som saknades var snö. Det här vädret är otacksamt på alla plan. Det är halt men inte kallt nog för att hundarna inte ska bli skitiga. Det är nästan så man vill lämna dom utomhus för att torka. Ikaros är inte så farlig utan honom kan man torka lite så försvinner det mesta men Ozzys päls är så himla dålig tyvärr, och blir sämre hela tiden. Jag har regntäcka på honom när det är sånt här väder för att minska stressen på pälsen lite. Funderar på att köpa en overall till honom men jag tycker lite synd om honom att han ska behöva gå in en sån. Jag tog massor med fina bilder i solen idag men det har blivit krångel med fotoprogrammet dessvärre så även de här bilderna får vänta.

På eftermiddagen har jag varit nere på stan och gjort min sista julhandling. Skönt!!! Jag tycker det är kul att ge bort julklappar men inte att köpa dem. Som tur var var det inte så farligt med folk på stan idag så det gick smidigt :) . Jag har redan börjat slå in lite för det tycker jag definitivt är kul :D

1 comment

  1. Karin, Nanny & Ruh december 14, 2011 9:40 e m  Svara

    Härligt att börja dagen med en låång och skön promenad! Jag är inte det minsta avis… ;)

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *