Skola

Jag har precis börjat en ny kurs i skolan och jag känner mig mörkrädd över hur mycket det är. Jag har ju varit rätt bortskämd med att inte ha så mycket i skolan men det är raka motsatsen den här kursen. Fram till jul kommer jag vara varje dag hela dagen i skolan. Det känns väldigt tungt och som om inte detta vore nog handlar kusen om det tråkigaste ämnet en person någonsin kan föreställa sig, evidensbaserad kunskap eller nåt sånt heter den. Det är ett riktigt sömnpiller! Tur att jag har världens bästa Johanna som hjälper mig med hundarna så att de inte måste vara själv hela dagarna. Jag har känt mig rätt trött men idag följde jag med Johanna ut till LBK. Hon körde lydnad med Java och jösses vad fint det ser ut, de har bara lite finlir kvar sen är de redo att göra tävlingsbanorna osäkra. Jag hade bara med mig Ozzy och vi tränade lite trick och mest busade och hade kul. Vi körde lite plats som störning för Java och det är ju lätt vårt starkaste moment i lydnaden. Ozzy tycker det är underbart att det finns något så soft som att få ligga ner och vila och sen få godis och beröm :D

Det kommer nog vara rätt dött på bloggen fram tills jul på grund av skolan :( . Imorgon ska jag dock vara hemma och då har jag planerat en lååååång promenad med Johanna och det SKA vara fint väder så jag kan få ta lite bilder :) .

1 comment

  1. Anna med flock december 14, 2011 4:17 e m  Svara

    Hoppas att pluggandet ska gå bra och att det ändå blir lite intressant så dagarna inte går allt för långsamt… Hoppas ni fick en härlig promenad!

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *