Försök till träning

Igår var Ikaros och jag hemma hos min barndomsvän Linns mamma och åt middag. Det var väldigt trevligt och Ikaros skötte sig mycket bra bortsett från en hel del gnäll över mat. Linns mamma har också en hund, en liten kille som heter Charlie. Ikaros tycker han är lite spännande men uppskattar inte när han hoppar mot hans ansikte för att försöka få igång lek. Ikaros är inte mycket för att leka inne vilket jag tycker är skönt. Min älskling fick så mycket att äta igår och blev jättebortskämd :) . Han njöt i fulla drag skulle jag gissa :D .

Ozzy fick igår följa med Magnus hem till sina föräldrar där Magnus brorsöner också var. Ozzy tycker de är rätt roliga även om de kan vara lite otäcka ibland också. Barnen älskar hundarna sepciellt den yngsta av killarna. De hade busat på rätt mycket vad jag förstod så Ozzy sov gott när han kom hem :) . Jag tycker det är bra när hundarna får bra erfarenheter av barn och tvärtom.

Idag har jag träffat min JJ aka. Johanna :P . Vi tog en promenad och sen var planen att vi skulle träna på HU. Jag hade med mig Ikaros in i hopp om att få träna lite på vårt nya trick men icke, det gick inte alls så han fick sitta i bilen istället och softa. Det är tråkigt men jag vet bättre än tvinga honom när han inte är i rätt sinnesstämning. Ozzy och jag körde lite slalom med betoning på lite. Det gick rätt bra men han var väldigt off idag Ozzy och inte speciellt intresserad.

Jag tränade en del med Java också. Vi tränade buga och en ny position i HtMen som ska vara med i vårt klass II program. Det gäller att vara ute i god tid :) . Vi körde också delar i våra program och HtMen känns förbaskat bra måste jag säga. Vi har en sekvens som är rätt tråkig att se på och att göra men jag vet inte riktigt vad jag ska göra istället så det får nog vara. Java är lite väl taggad i freestylen som vanligt. Det är sjukt hur exalterad hon blir så fort det är dags att göra freestyle grejerna. Johanna är nog inte nöjd eftersom hon ljudar en del vilket hon inte vill att hon gör :D . Å andra sidan är det ju väldigt kul att hon tycker det är roligt :)

Nu ska jag strax iväg på 90-års fest. En som fyller 40 och en som fyller 50 = 90-årskalas :D

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *