Helg

Äntligen är det helg! Hemtentan är inlämnad och nu är det bara att invänta resultat. Det kändes inte klockrent men om det inte räcker hela vägen så är det komplettering som gäller istället för omtenta vilket är skönt. Utöver hemtenta har jag försökt hinna med lite julhandling. Jag beställde en sak på internet och när jag bekräftat beställningen får jag upp ett meddelande som säger att det inte kommer hinna levereras innan jul!! Vad fan, kunde inte den informationen stått tidigare…nu har jag en julklapp som kommer efter jul, inte riktigt lika kul för personen som skulle fått den. Annars är jag rätt nöjd med årets julklappsidéer men vart ska man hitta tiden att handla plus att jag tycker det är så otroligt tråkigt att gå på stan.

Idag har jag även varit och hämtat ut bröllopsbilderna. De var jättefina och nu måste jag bara ge mig ut och hitta en fin ram och en plats att ställa den :) . Sen finns tackkorten att ta tag i. Målet är att ha fått ut dem innan jul men det känns som det blir svårt men vi får se.

Idag har jag även mailat en till uppfödare som planerar en kombination 2012. Vi får se vad det är för kombination och när det gäller men jag tycker om kenneln. Jag försöker i alla fall hålla mina alternativ öppna :)

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *