Min nya leksak

Okej, så jag fick inte en valp men jag fick det näst bästa, en ny dator!! Jag går som på moln här hemma och jag älskar min nya leksak. Den är så vacker och nu lyser min dator, mitt tangentbord och mus i en cool blå färg. Allt är spelanpassat så nu finns det inga ursäkter att inte vara sitt A-game. Det var på tiden för mig att få en nya dator och det bästa är så klart hur jäkla bra den är men att den är tyst är en stor bonus. Min förra lät som om den höll på att jobba sönder sig och väsnades så mycket att det blev jobbigt att lyssna på. Det var så himla kul igår när jag fick installera alla program och fixa allt som jag vill ha det. Nu när jag skulle blogga inser jag dock att jag inte har något fotoprogram så jag kunde inte fixa med bilder från igår :( . Nu ska jag återgå till att skriva tenta, även det känns lättare nu när man gör det på en alldeles ny fin dator <3.

 

 

3 Comments

    • Sara december 7, 2011 5:24 e m  Svara

      Inget namn än men det kommer nog! Just nu refereras den som min lilla bebis, precis som en valp skulle gjort :D

  1. Karin, Nanny & Ruh december 7, 2011 5:04 e m  Svara

    Hehe vad roligt! Jag spelar dock aldrig spel längre! :) Men jag har gjort! En ny dator är definitivt något att uppskatta!

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *