Agility

Jag har tappat lite inspiration till att blogga. Jag vill inte att det ska vara så men det är ett tråkigt faktum. Dels beror det på att bloggen är mer eller mindre rolig vissa perioder men framförallt blir det mindre kul när det känns som att jag inte har något att blogga om. Det är aldrig väder för att fota och att berätta om promenaderna känns lagom inspirerande. Agilityträningen är det ända som är roligt just nu vilket så klart glädjer mig. Vi har gjort jättefina framsteg på alla fronter förutom slalomet för där har vi backat massor. Från att bara vara seg i slalomet har han börjat ta ingångarna lite som han känner för vilket oftast är fel sida…idag på samträningen hade vi en framövning som gick jättebra. Han suger riktigt bra framåt och hans fart är precis som jag vill att den ska vara. Snabbare än han var idag behövs inte och det är något jag aldrig trodde jag skulle få säga :) . Vi gjorde även en boxövning där jag testade lite olika grejer. Dels lite svängar men även framförbyten och blindbyten. Lite svagt stundom men överlag är jag riktigt nöjd. Jag har verkligen lärt mig att planera och satsa de gånger vi kör. Jag vågar peppa honom mer även om priset är en jävla massa skällande. Både jag och Johanna glömde filma men jag ska bli bättre med det. Det är otroligt nyttigt att analysera sig själv :) .

Det har hänt lite nytt på valpfronten också. Johanna hittade en intressant kul från en kennel som ligger i Söderköping. Jag har mailat uppfödaren och planen är att vi ska träffas efter jul/nyår. Meritmässigt verkar de väldigt bra men jag vill ju träffa tiken och se hur jag känner för henne i person så att säga. Jag tänker inte hoppa in i nåt som jag inte känner mig helt säker på men det skadar ju aldrig att träffas och se hur det känns. Hittar jag inget som känns 100% kommer jag vänta tills i sommar då Nina (färtopets kennel) förhoppningsvis planerar att göra Javas kombination igen. Jag skulle ljuga om jag sa att inte det känns säkraste alternativet :)

1 comment

  1. Johanna, Max & Java december 5, 2011 12:45 e m  Svara

    Jag förstår hur svårt det kan vara att hitta den perfekta hunden :P . Blocket nästa ;) ?

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *