Samträning

Det känns inte mindre tungt idag gällande valpplanerna men jag anser inte att något blir bättre för att jag ältar det. Det är som det är, det kommer säkert ut något gott ur detta i slutänden. Förr eller senare kommer det hitta hem en aussie till mig, det vet jag! Problemet är bara att jag vill att det ska bli förr hellre än senare :P .

Idag var det agilitysamträning igen. Det var som att Ozzy kände på sig att det var bäst att ligga i idag för att matte var ledsen. Han jobbade på jättefint men som vanligt gjorde jag då misstaget att jag körde en gång för mycket så vårt avslut blev bara fyllt av missar. Det är svårt när man låter glädjen i att köra på ta över istället för att lyssna på hunden. Idag hade vi byggt vidare på banan vi körde sist. Vi gick från klarhet till klarhet och jag kände för en gångs skull att vi inte direkt hade några problem. Han tog bytena fint, hans fart var i hans mått mätt väldigt hög och vi hade ett fint flyt, jag kan inte vara annat än nöjd efter dagens träning.

Imorgon ska jag börja planera freestyle och HtM-träningen med Java. My Dog börjar närma sig och jag vill inte åka dit och inte prestera bra. Johanna har legat i som sjutton och tränat på alla trick med Java så nu är det upp till mig att förvalta det och få ihop det bra på tävlingen. Ska försöka hinna med två pass i veckan med henne fram tills tävlingen. Känns skönt att ha något att fokusera på ett tag :) .

3 Comments

  1. Nathalie och Ayax november 27, 2011 10:38 e m  Svara

    Vet hur det känns det där med att lyssna på hunden. Jag och Ayax fick en väldigt dålig start på träningspasset idag för att jag inte lyssnade in stämningen mellan oss. Bara att kämpa på, man VET ju hur man ska göra men hur kommer det sig att man aldrig gör det???

  2. Gerd Jakobson november 28, 2011 12:21 e m  Svara

    Titta på den 23 skrev på fel dag.Gerd

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *