Så var det över…

Just nu känner jag mig alldeles tom…jag har försökt att hålla förväntningarna nere men det är klart jag har hoppats och framförallt längtat så förbannat mycket. Men nu är det över, Viva ville absolut inte bli parade…så kan det självklart bli ibland men jag känner mig oerhört besviken och ledsen. Ytterligare en gång måste jag sätta mina planer på paus, ytterligare en gång blir väntan längre.  Jag har så mycket jag vill göra och jag är redo att komma igång nu! Jag ska försöka ladda om men just nu känns det sanslöst tungt.

Ikväll kommer Nina hit och hämtar hem Movi. Hon kommer lämna ett gigantiskt tomrum här, något jag inte trodde var möjligt efter bara 5 dagar. Jag kommer sakna tanten :) .

6 Comments

 1. Johanna november 25, 2011 9:38 e m  Svara

  Jättefina bilder och jag älskar den på Movi (när hon ligger ner). En valp kommer blir din det ska vi se till <3. Kramar

 2. vivas matte november 25, 2011 9:39 e m  Svara

  Hej,
  förstår verkligen din besvikelse!! jag väntade ju på min aussie i över 5 år.. snacka om att jag var redo;)
  Hoppas du snart får din valp så du kan uppfylla dina drömmar:)
  kram sofia och svårflirtade viva

 3. Nathalie och Ayax november 26, 2011 11:35 e m  Svara

  Åh, vad tråkigt att inte parningen fungerade! :( Jag hoppas och håller tummarna för att det inte tar alltför lång tid innan din lilla underbara valp dyker upp! kramar

 4. Anna med flock november 27, 2011 10:45 f m  Svara

  Verkligen jättetråkigt! Jag hoppas du snart ska få möjlighet till en ny fyrbent familjemedlem, kram!

 5. Jeanette, Sly & Maya november 27, 2011 11:16 f m  Svara

  Så trist!!! Känner med dig eftersom man kan riktigt känna din längtan efter en aussie! Tycker du är värd en riktigt ”galenpanna”;-) Hoppas nu att allt går i lås så du snart får hem en liten familjemedlem. Kram från oss

 6. Sandra, Thyra & Lhine november 27, 2011 11:49 e m  Svara

  Usch så trist att det inte blev någon parning, men du får tänka som så att det säkert var någon mening med det. Men jag vet, väntan blir så otroligt lång!

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *