Movi

Nu har Movi varit här i en dag och allt som allt har det gått strålande bra. Ikaros och hon hade en dust precis när de träffades och efter det insåg han att den här tjejen bråkar man inte med. Jag önskar att Ozzy kunde haft samma inställning. Movi och Ozzy har inte rykt ihop än men det ligger i luften. Ozzy är inte helt på det klara med att det är hon som bestämmer utan vill gärna testa lite med ett morr här och där och Movi är inte hunden som backar. Hemma är det hur lugnt som helt och på promenaderna går det strålande bra det är bara lite då och då i vissa situationer Ozzy kan bli lite muppig. Jag hoppas och tror att detta kommer att lägga sig snart. Ozzy har respekt för henne för han backar när det blir lite jobbigt men han har inte helt gett upp på tanken att han kan få vara topdog :D .

Movi har kommit tillrätta nu men igår var hon vaken hela dagen. Hon är precis som Java SUPER social och vill om hon får ligga på mig (och det får hon såklart :) ). Hon följer mig vart jag än går och är så himla glad. Hon är en väldigt trevlig hund och lätt att ha att göra med. Vi har dock fått börja låsa dörren för hon har visat sig vara lite av ett utbrytartjuv. Tre gånger har hon försökt öppna dörren. De sista två har den varit låst men första gången var den öppen. Det är första gången jag har varit glad att Ikaros är så himla vaktig med dörren för han började skälla direkt så jag hann se en liten Movi-rumpa försvinna ut och kunde hämta in henne illa kvickt :D . Jag vet inte om jag ska ta det som en förolämping att hon inte trivs här eller att hon bara vill utforska lite, jag hoppas på alternativ två ;) .

Imorgon hoppas jag på fint väder så jag kan ta lite roliga bilder och för att det kan få torka upp lite för det är inte roligt att få in ett berg av grus efter varje promenad.

4 Comments

 1. Nina november 21, 2011 6:19 e m  Svara

  Oj, det glömde jag att tala om. Det är standard att låsa dörrarna här hemma… Förlåt :/
  Men visst är hon trevlig våran Movi :)

  • Sara november 21, 2011 6:58 e m  Svara

   Ingen skada skedd :) . Hon är supertrevlig och vi har det så mysigt så :)

 2. Anna med flock november 22, 2011 8:39 f m  Svara

  Ina var lika dan när hon kom till oss, hon öppnade dörren första dagen och smet ut när jag missade att låsa… Hoppas allt fotsätter flyta på fint med alla tre :)

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *