USA

Kom på att jag hade några fler bilder från bröllopsresan att gå igenom. Det är tungt att kolla på alla bilder för det får mig att längta tillbaka så sjukt mycket. Vilken underbar resa vi hade och jag är evigt tacksam för att vi fick möjlighet att förverkliga vår dröm att åka till USA. Vi kommer absolut åka dit igen och ganska snart skulle jag gissa på. Det är en magiskt land att turista i men jag skulle inte vilja bo där :) . Just nu när vädret är som det är kan jag till och med sakna den tropiska värmen i Florida och vad skulle jag inte ge för att ligga vid någon pool eller varför inte på stranden.

Hade ett kort träningspass i agility med Ozzy idag. Fan vad bra han var. Hans fart var jättefin och han sökte hinder som en dröm. Framförbytena börjar sitta riktigt fint. Det ska bli spännande och se hur det går på träningen i ridhuset på söndag. Jag är rädd för att det är för varmt där inne och att det är därför han inte jobbar men jag ska ta med mig massor med vatten och ta ut honom i bland för att se om det hjälper :) .

1 comment

  1. Sandra, Thyra & Lhine november 18, 2011 5:56 e m  Svara

    USA måste verkligen varit en speciell upplevelse! Vi var i Turkiet i somras, och bara det tyckte jag var jättehäftigt. Fast som du skrev om USA, jag skulle inte vilja bo där. Fy fan.

    Tråkigt att det styr till det för att du behöver låna bil. Jag vet ju inte hur jag har det med jobb då, men åker förmodligen direkt från jobbet i Norrköping till kursen, annars hade vi ju kunnat samåka.

    Hänger gärna med er ut i sökskogen i vår : )

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *