Nu blir det andra bullar!

För att det inte bara ska bli hund, hund och åter hund för Johanna och mig föreslog jag i förra veckan att vi skulle baka bullar. Jag har aldrig bakat bullar innan, har inte bakat mycket alls, då jag inte tycker om något som har med köket att göra. Jag blir superstressad jättelätt och tycker mest det är en lång pina att laga mat eller baka. Idag fick jag dock lära mig att med rätt sällskap är det visst roligt att baka, och Johanna är absolut rätt sällskap :) . Hundarna fick såklart vara med på en kant (man går ju ingenstans utan sina hundar :D ) och de har tiggt, busat och varit söta som socker.

Fina bullar, eller hur?

 

7 Comments

 1. Nathalie och Ayax november 16, 2011 8:59 e m  Svara

  Jättefina! haha, vad häftigt att du aldrig bakat bullar :P Dags med lussekatterna snart då? ;)

  • Sara november 16, 2011 9:07 e m  Svara

   japp till Johannas och mitt julbak :D

 2. Sandra, Thyra & Lhine november 16, 2011 10:23 e m  Svara

  För ett år sen bakade jag mina första kanelbullar, var ju riktigt roligt – även om det tar typ 2 timmar (om allt går smidigt). Förra julen visste jag inte att jag kunde baka lussekatter heller, men de blev bra dom också : )

 3. Gerd Jakobson november 18, 2011 12:05 e m  Svara

  Kanske man kan få en lussebulle då man kommer hem. Svärmor

 4. Gerd Jakobson november 18, 2011 12:07 e m  Svara

  Först skulle jag ju säga att jag tycker du är superduktig. Tar dig an än det ena än det andra som du inte ville direkt. Njut av dina fina bulla med vovvarna och Magnus.r

 5. Jeanette, Sly & Maya november 18, 2011 9:01 e m  Svara

  Ni verkar ju ha”gröna” fingar då det gäller bakning :-) Ser otroligt goda & fina ut!!! :-)

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *