Måndag

Jag har lite av ett alterego, jag kallar henne Karatesara. Det kommer från en tid, back in the day, när jag tränade karate. På den tiden var jag en superaktiv person som tränade 6 dagar i veckan och backade inte för nåt. Jag är verkligen inte samma person idag men ibland är det väldigt händigt att ta fram denna karatesara för hon får mycket gjort och snabbt. Förra veckan var hon på besök allt som ofta för hon är expert på att ta tag i ångestgrejer och om man känner att man är trött, som när man joggar, tar man också fram henne :D .

Johanna har laddat ner ett program för att bygga agilitybanor, väldigt roligt! Så idag satte vi oss ner och planerade övningar inför kommande söndagsträning. Vi tog inspiration från agilitykursen vi gick på LBK. Det är väldigt givande att planera övningar på det här sätter för man lär sig himla mycket. Jag ska ge mig ut och hitta fler övningar på nätet för framtiden men det är svårt då jag har rätt dålig kunskap om vad som är på vilken nivå. Fast å andra sidan lär man väl inse om det är för svårt ganska fort när man börjar köra.

Jag har även utökat Javas filmregister med de två filmerna från tävlingen i Karlstad om någon är intresserad av att titta :)

6 Comments

 1. Anna med flock november 14, 2011 11:12 e m  Svara

  Jag skulle också behöva en karateSara när tiden och orken inte räcker till det man vill…

 2. Johanna november 14, 2011 11:49 e m  Svara

  Jag älskar KarateSara!!

 3. Jeanette, Sly & Maya november 16, 2011 8:52 f m  Svara

  Det låter inte så dumt att ha en ”karateSara” när det känns körigt! Kör hårt! Kram från oss :-)

 4. Emelie november 20, 2011 8:35 e m  Svara

  åh, vad var det för program ? :)

  • Sara november 21, 2011 3:17 e m  Svara

   course designer heter den och finns att ladda ner grattis i 30 dagar :)

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *