Fredag

Jag älskar att vara impulsiv något jag inte är så himla ofta. Idag bestämde jag mig för att åka på ytterligare en tävling, nämligen en freestyletävling i Karlstad. Jag hade först bestämt mig för att inte åka. Dels för att det inte är någon stress att tävla men också för att det faktiskt är så himla dyrt. Argumenten för att åka är dels för att det är så otroligt jäkla kul att tävla, vad kan jag säga, jag har nog fått blodad tand. Sen känns det som att jag vill ge mig själv (och Java) chansen att avsluta klass I och få vårt diplom så att vi kan spendera hösten/vintern med att lägga upp vårt klass II program. Klart det inte är någon garanti att vi klara uppflytt i Karlstad men om man inte testar han man ju ingen chans alls. Det ekonomiska känns dessutom överkomligt nu jag hittar två andra finfina tjejer att åka med :) .

Eftersom jag inte tränat nåt med Java av förklarliga skäl så är det dags att lägga i femmans växel kommande veckan. Det jag ska träna på är:

 • Slalom (på förra tävlingen blev det väldigt knackligt, vill hitta tillbaka till vårt fina flyt)
 • Runt (är även det lite ryckigt, vill så gärna hitta en finare flyt och övergångar)
 • Planera om programmet lite så vi använder ytan maximalt i förhållande till programmet
 • Mellanpositionen (jag får inte flytta henne med benet vilket jag ofta gör i de snabbare delar av programmet)
 • Repetera programmet (torrgå mycket, hitta tempoväxlingarna)

Som ni kanske se har jag fått en ny liten flik som heter Java. Hon är ju lite av en extrahund för mig så det är klart hon ska ha en egen plats här på bloggen. Där ska jag föra in våra resultat och lägga upp de filmer jag har från tävlingar.

5 Comments

 1. Johanna oktober 28, 2011 6:35 e m  Svara

  Yäy mer tävlingar!

 2. Linnea med Zumi och Norrie oktober 28, 2011 6:53 e m  Svara

  Mrghl, jag vill ju komma och titta :-D Men just nästa helg fungerar inte alls… Ni får helt enkelt tävla mera så jag kan hänga på och heja!

 3. Anna med flock oktober 29, 2011 9:44 f m  Svara

  Åh vad roligt! Jag vill också åka och tävla… men får nöja mig tills det kommer nån här i närheten eftersom jag inte har nån att åka med och körkortet är långt borta ännu…

  Ska hålla tummarna för att det går toppen för er :) Kram!

  • Sara oktober 29, 2011 2:28 e m  Svara

   JAG har ju körtkort och har inga problem med att köra runt på oss till olika tävlingar!!!! Så nästa tävling du ser som du vill åka på får du säga till så samåker vi dit :)

   • Anna med flock oktober 30, 2011 9:46 f m  Svara

    Snälla Sara! Åh det skulle vara skojs framöver!…då kanske jag kan ha lite nytta av att vi ändå har en bra bil med grindar och mellanvägg (vill ju inte ha med husse på tävling och han är inte intresserad av att åka speciellt långt heller…)

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *