Hur kommer det sig

att så fort man har skola att göra hittar man massor med annat som helt plötsligt blir så himla ”akut”. Precis nu sitter jag och försöker plugga men kommer på att blogga måste jag göra. Det är aldrig så städat och fint som när det är tenta perioder hemma hos mig :D . Jag borde inte sitta hemma utan åka upp till universitetet istället.

Idag har jag och Johanna joggat för första gången på väldigt länge. Vi klarade faktiskt av att jogga hela rundan som är ungefär 4 km. Känner mig väldigt nöjd! Johanna är så snäll och tar slöa Ozzy så får jag Max. Max är en jättebra joggingkompis för han sätter ett fint tempo sen håller han det. Ozzy däremot har man längst bak i kopplet i princip hela rundan. Jag kan inte påstå att han verkar tycka om att jogga :D .

Vi har även tränat lite slalom på baksidan. Mitt måtto är nu skynda långsamt och ha godaste godiset. Idag stod det korv på menyn och övningen är att bakåtkedja slalomet för att få bättre fart och mer självständigt arbete.

Idag har varit en sån där riktigt bra dag, bäst är att jag får avsluta den med att gå på bio men min finaste Magnus :)

2 Comments

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *