Lite tomt

Nu när alla tävlingar passerat känns livet lite tomt. Det är lättare att hitta motivationen när man har ett så tydligt mål som en tävling. Dessutom är det ju så förbaskat roligt att tävla. Men det händer annat kul som jag har att se fram emot. Främst väntar jag på att någon av de tilltänkta mammorna till min blivande valp ska börja löpa. Jösses vad tiden kan gå långsamt när man väntar på något roligt :D . Sen börjar agilityträningen i valla på söndag vilket ska bli JÄTTEKUL. Planen är nu att jag DEFINITIVT ska debutera med Ozzy på rosettjakten den 21/1 nästa år. Jag får inte backa på det för om jag inte gör det snart kommer det aldrig att bli av. Så det blir hårdträning på slalom fram tills dess, något jag vet att jag kan få med mig Johanna på, eller?  :)

Igår var det sökträning…jag är så himla besviken vad gäller söket. Jag tycker vi rör oss mer bakåt än framåt. Ozzy bara spårar och spårar. Beroende på när/om snön kommer är det kanske inte så många gånger kvar som vi kan köra. Vi kanske behöver en paus för att ladda om. Just nu känns det i vilket fall oinspirerade.

Imorgon ska vi lägga spår. Ikaros ska få ett personspår och Johanna ska fixa ett viltspår till Ozzy, det ska bli spännande :)

2 Comments

  1. Karin, Nanny & Ruh oktober 24, 2011 9:47 f m  Svara

    Spännande med agilitydebut! Nu får vi träna hårt till dess!

  2. Elin & Koira oktober 25, 2011 6:40 e m  Svara

    Men i vilken grupp är du? Jag ser dig inte i listan jag fick utskickat mitt mail om Vallaträning. Jag är i grupp 2.

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *